Luna Tango e alegerea ta!

Daca doresti sa votezi dansatorii din Luna Tango Concert fii la curent cu formularul de vot care este postat inainte de fiecare reprezentatie pe pagina oficiala de Facebook Luna Tango Concert. 

Cum ar fi ca la fiecare spectacol Luna Tango Concert, muzica si dansatorii sa fie mereu in schimbare si nici un spectacol sa nu semene unul cu celalalt? Cum ar fi ca dansatorii de tango din spectacol sa fie votati de catre public si la fiecare spectacol sa performeze alti artisti?

Luna Tango Concert, prin finantarea ARCUB – Orasul In-vizibil, lanseaza provocarea: Luna Tango Concert, un spectacol mereu altfel, ca si fazele lunii! 

Vot Dansatori
Vot Dansatori

Cupluri de dans inscrise

Luna Tango vine cu un concept diferit!

Acum ai ocazia sa alegi cuplurile care vor dansa in spectacolul Luna Tango Concert alaturi de Mariano Castro si Cvartet Passione.

Daca esti dansator de tango si doresti sa te alaturi in aceasta provocare, te rugam sa trimiti un e-mail pe adresa anca@tangoact.ro.

Dintre cuplurile care se vor inscrie numai 3 vor urca pe scena, in functie de numarul de voturi la fiecare spectacol Luna Tango Concert.