Scop proiect

Proiectul “Luna Tango Concert” face parte din Programul “București Orașul In-Vizibil” –  un proiect care presupune organizarea unui spectacol si sustinerea a 6 reprezentatii ale acestuia in Bucuresti in perioada iunie – noiembrie 2016, care va implica 12 artisti (dansatori de tango Argentinian si muzicieni), si va avea un impact asupra unui public de aproximativ 2000 de spectatori care se vor prezenta fizic la spectacole si aproximativ 300 de spectatori implicati on-line in spectacol – care vor putea influenta spectacolul prin vot on-line.

Obiective proiect

Obiectivul general al proiectului este sustinerea artei tango-ului Argentinian in Bucuresti prin crearea de spectacole de muzica live-dans-teatru tango care sa co-implice audientele in definirea parcursului spectacolului la fiecare reprezentatie in parte.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

  • OS1: Promovarea culturii tango-ului Argentinian in Romania in general si in Bucuresti in particular, pe intreaga durata a proiectului.
  • OS2: Dezvoltarea abilitatilor de tango de scena pentru dansatori de tango Argentinian si muzicieni.
  • OS3: Productia unui spectacol de muzica live-tango-teatru si crearea a 6 reprezentatii ale acestui spectacol in perioada iunie – noiembrie 2016 in Bucuresti.
  • OS4: Incurajarea dezvoltarii audientelor din Romania in general, si Bucuresti in particular, cu ajutorul tehnologiilor digitale (live-streaming).
Despre proiect