Luna Tango Concert

Te invitam sa descoperi spectacolul de Tango Argentinian cu muzica live si dans: Luna Tango Concert! Spectacolul va avea 6 reprezentatii in Bucuresti in perioada septembrie – noiembrie 2016!

Luna Tango Concert este o poveste despre tangoul traditional si tangoul modern, despre traditie si emancipare, despre ieri si astazi, despre initiati si incepatori, in care oricine se poate descoperi. Eveniment realizat sub egida Ambasadei Republicii Argentina la Bucuresti, in parteneriat cu Centrul Cultural Casa Artelor si Institutul Cervantes.

 

Despre spectacol

Artisti

Cvartetul Passione, un grup de talentate muziciene romance, vor canta alaturi de Mariano Castro care are un tripul rol in acest spectacol: artist, compozitor si aranjor.

Mariano Castro: pianist Narcotango, a fost nominalizat de doua ori la premiile Latin Grammy (in 2009 si 2010) pentru categoria Cel mai bun Album de Tango, cu acelasi grup faimos. Nu numai cu Narcotango, dar si in calitate de pianist si chitarist solist, are la activ peste 25 de turnee internationale in Europa, Statele Unite, Canada si America Latina. In Romania a realizat aranjamentele muzicale pentru numeroase spectacole de tango, dintre care amintim: Argentango, Luna Tango Concert, Tango Simfonic.

Pe muzica lor vor dansa 3 cupluri de dansatori de tango argentinian, care vor fi alese de catre publicul larg on-line. 

Spectacolul va vi transmis prin live-streaming. 

Tango in Romania

Fenomenul Tango Argentinain a intrat in Romania acum mai bine de zece ani si cucereste continuu inimile romanilor. Sute de dansatori din toata tara se intalnesc la serile de milonga pentru a trai povestile, uneori expansive, alteori nostalgice, ale tangoului.

Nascut in suburbiile sarace din Buenos Aires, capitala Argentinei si ajuns, prin schimb cultural, in cele mai elegante saloane din Paris, tangoul este un dans pentru oricine, aducand laolalta tineri si varstnici, barbati si femei de toate culturile, care au ceva sa-si spuna. Astfel, melodiile de tango aduna, in spiritul lor, povestile tuturor celor care l-au privit sau dansat.